Pusat Produk

Solar Waterproof Illuminated Led Alamat Tandha Kanthi totoan

Katrangan singkat:

Nomer Model: YC-HM002

Sumber daya: Solar Powered

Panel Surya: 5V270mA Kristal

Kapasitas baterei: 1 × 3.7V 1500mAh 18650 Baterai Lithium

LED: 70pc 4000K + 70pc 6000K 0.2W 2835 SMD

Warna LED: Warm White / Cold White

Bahan: ABS + PS

Ukuran: 250x116x585 MM

OEM: Ya

Packaging: Kotak Warna


Detail Produk

Tag produk

Katrangan

* Pengunjung bakal gampang ndeleng alamat sampeyan Kanthi bantuan plakat alamat solar, pengunjung bakal gampang ndeleng alamat sampeyan awan lan wengi saka dalan, lan uga minangka tambahan sing apik ing ngarep omah lan pekarangan sampeyan, sing bisa digunakake ing kahanan darurat. kahanan, pangiriman ekspres lsp.
* 2 Mode Cahya Tandha nomer omah solar duwe 2 mode cahya: putih anget lan putih kelangan, Sampeyan bisa ngalih warna cahya sing disenengi kanthi mencet tombol ing mburi panel surya.Tandha nomer solar sing padhang mbantu pengunjung, kendaraan darurat lan operator paket nemokake omah sampeyan ing wayah wengi.
* Desain Modern & Gampang Dipasang Nomer omah kanggo njaba Kalebu 3 set nomer (0-9) lan 2 set huruf (AZ)(az), Cocog kanggo kombinasi nomer alamat, Desain sing sederhana lan modern, cocog kanggo kahanan cuaca apa wae. lan gaya arsitektur. Gampang kanggo nginstal, nirkabel, ora biaya pangopènan, nggunakake long-term nyimpen energi lan pangayoman lingkungan.
* Baterei Kapasitas Gedhe & 115 ° Rotatable Ora ana sumber daya sing dibutuhake, sawise diisi daya nganti 6-8 jam kanthi sinar srengenge ing wayah awan, bisa madhang nganti 10-12 jam.Wis desain luwes, panel solar bisa muter nganti 115 °, Priksa manawa nemu kathah suryo srengenge ing mangsa beda.
* Otomatis ON / OFF Tandha alamat nomer solar duwe sensor padhang pinter sing dibangun kanthi otomatis ing wayah sore lan mateni nalika esuke.Yen kebak, alamat sampeyan bakal katon ing peteng nganti 12 jam.Apa iku wengi utawa pedhut utawa malah udan & salju, kanca utawa postmen bisa nemokake alamat luwih cepet.

yc-cp13
yc-cp08
yc-cp06
yc-cp05
yc-cp02
yc-cp01

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita