Pusat Produk

LED Waterproof Aluminium Solar Dikubur Lampu Kanggo Deck

Katrangan singkat:

mimpin cahya lemah

cahya lemah solar

cahya lantai solar


Detail Produk

Tag produk

Katrangan

* Lampu Dek Aluminium Waterproof YC-LG010 LED minangka cara sing cerdas lan ramah lingkungan kanggo nyepetake ruangan ruangan.Didhukung dening energi surya lan ora mbutuhake kabel utawa listrik kanggo operate, lampu lemah solar iki minangka solusi lampu sing trep lan larang regane.Dibangun saka stainless steel lan aluminium, lampu kuat iki dibangun kanggo awet.
* Lampu inground solar iki nduweni panel surya silikon monocrystalline 6v/97ma sing cepet lan efisien ngisi baterei 3.7V 600mAh sing kuat ing wayah awan kanggo nyedhiyakake cahya sing padhang lan tahan suwe ing wayah wengi.Loro lampu LED 0.5W 2835 mancarake cahya putih sing adhem 6500K kanggo gampang madhangi ruangan ruangan.Digabungake karo desain anti banyu, lampu lantai solar iki cocog kanggo digunakake ing kabeh kahanan cuaca.
* Lampu inground solar iki nduweni panel surya silikon monocrystalline 6v/97ma sing cepet lan efisien ngisi baterei 3.7V 600mAh sing kuat ing wayah awan kanggo nyedhiyakake cahya sing padhang lan tahan suwe ing wayah wengi.Loro lampu LED 0.5W 2835 mancarake cahya putih sing adhem 6500K kanggo gampang madhangi ruangan ruangan.Digabungake karo desain anti banyu, lampu lantai solar iki cocog kanggo digunakake ing kabeh kahanan cuaca.
* YC-LG010 LED Waterproof Aluminium Deck Light dirancang kanggo instalasi gampang.Ukuran kompak lan desain entheng nggawe gampang dipindhah lan dipasang ing ngendi wae, nggawe solusi cahya sing sampurna kanggo ruangan ruangan.Kasedhiya ing enem kothak saben karton njaba, cahya ing lemah solar-powered iki bisa gampang disimpen lan mbagekke, nggawe solusi sampurna kanggo bisnis looking for solusi cahya lingkungan loropaken lan biaya-efektif.
* Kabeh, YC-LG010 LED Waterproof Aluminium Deck Light minangka alternatif sing ramah lingkungan kanggo solusi lampu tradisional.Desain sing kuat digabungake karo fungsi solar nyedhiyakake solusi cahya sing dipercaya lan tahan lama sing bisa digunakake ing kabeh kahanan cuaca.Apa sampeyan pengin madhangi tangga, trotoar, teras utawa dek, YC-LG010 LED Waterproof Aluminium Deck Light minangka solusi sing sampurna kanggo kabutuhan cahya ruangan.

Paramèter

* Nomer Model: YC-LG010
* Bahan: Stainless Steel + Aluminium
* Panel Surya: Monocrystalline silikon 6v/97ma
* Sumber Daya: Solar-powered
* Sumber cahya: 2pc 0.5W 2835 LED, 6500K
* Baterei: 3.7V 600mAh baterei
Ukuran Karton Utama: 47x16.5x26.5cm
* Bobot karton Master: 6.76kg
* Karton njaba: 6 kothak / karton

solar-lemah-lampu
led-underground-light
utama (12)
solar-underground-cahya

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita