Pusat Produk

265 Led Kanthi Sensor Gerak 3 Kepala Waterproof Outdoor Sorotan Solar Lampu Tembok Banjir

Katrangan singkat:

Nomer Model: YC-GL046

Sumber daya: Solar Powered

Panel Surya: 1W

Kapasitas baterei: 2200mAh, 3.7V

LED: 265 pcs LED

Wektu pengisian: 10 jam

Wektu kerja: 6-8 jam

Bahan: ABS + PC

Ukuran produk: 220*110*110 cm

Bobot produk: 0.43kg

Simpenan: Ya

Packaging: Kotak Warna


Detail Produk

Tag produk

Katrangan

* Solar Powered & Energy Saving - Lampu ruangan solar dilengkapi 256 manik-manik LED super padhang, ngasilake output padhang dhuwur nganti 2500lm 6500K lan boros panas sing apik.Kanthi sampurna madhangi plataran, garasi, kolam renang. Lampu solar ruangan ruangan dilengkapi baterei lithium-ion sing bisa diisi ulang 2200mAh, luwih cerah lan luwih dawa tinimbang lampu solar sing diwenehake dening merek liyane, didhukung dening panel surya efisiensi tinggi polysilicon, isih bisa diisi daya. udan utawa mangsa.
* Iluminasi Wide Angle & PIR Motion Induktor: 3 desain kepala sing bisa diatur bisa munggah, mudhun lan horisontal.Kanthi sudhut amba lan kontrol induksi cerdas sing inovatif, cahya banjir solar ndeteksi nganti 120 ° amba cahya amba lan 26 kaki sensing jarak, kang bisa nyedhiyani padhange ekstra lan wilayah liyane katon.
* Remote Control & 3 Mode Cahya- Saben lampu solar dilengkapi siji remot kontrol nirkabel, sampeyan bisa milih mode cahya paling cocok luwih cepet lan portabel: ①Mode sensor cahya kuwat ② Mode sensor cahya surem ③Mode cahya terus-terusan.Cara cahya sing beda kanggo kabutuhan saben dina.
* Super Bright & PIR Motion Induktor- lampu ruangan sensor gerak sing dilengkapi 265 chip LED super padhang, ngasilake output padhang dhuwur nganti 2500lm 6500K, bisa dipicu dening manungsa, mobil utawa kewan sing obah nganti 33FT sensing range ing 120 ° amba deteksi gerakan amba.
* IP65 anti banyu & Kabeh-Weather Resistant- Lampu keamanan solar iki digawe saka bahan ABS awet, njamin lampu ruangan bisa tahan kanggo unsur lan cuaca ala, lampu keamanan ruangan paling apik kanggo tembok njaba, Taman, pathway, dalan, entryway, pager, pekarangan, teras, teras, garasi lsp.
* IP65 Waterproof & Desain Nirkabel: Lampu solar iki digawe saka bahan ABS awet, IP65 anti banyu mesthekake lampu ruangan bisa dienggo kanthi apik sanajan udan deres, badai salju. Desain nirkabel gampang dipasang, ora perlu nganggo kabel utawa adaptor sing ngganggu, lan ora perlu tuku baterei.Mung kudu nggunakake ngawut-awut klebu kanggo ndandani ing tembok njaba.

YC LED 17
YC LED01
YC LED 15
YC LED 14
YC LED 12
YC LED 11
YC LED 10
YC LED09
YC LED02

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita