Produk Anyar

  • Solar Bug Zapper Outdoor Waterproof UV LED Solar Powered Nyamuk Pembunuh Lampu kanggo Taman Yard lan Indoor

    Solar Bug Zapper Outdoor Waterproof UV LED Sola...

  • Lampu Nyamuk Luar Ruangan Anti Kejut Listrik Anti Nyamuk Anti Nyamuk Kanthi Lampu Camping Solar

    Lampu Nyamuk Outdoor Anti Nyamuk Elec...

  • Solar Bug Zapper LED Nyamuk Pembunuh Outdoor Solar Powered Zapper Lampu Lampu kanggo Indoor lan Outdoor

    Solar Bug Zapper LED Nyamuk Pembunuh Outdoor Dadi ...

  • Solar Bug Zapper Outdoor Waterproof UV LED Solar Powered Nyamuk Pembunuh Lampu kanggo Taman Yard lan Indoor

    Solar Bug Zapper Outdoor Waterproof UV LED Sola...

    Fitur 1. LED sing digunakake bisa ngasilake sinar 360-400mm, sing bisa narik nyamuk kanggo nutup sumber cahya.Nalika nyamuk mabur cedhak karo sumber cahya, dheweke bakal mati dening jaringan sing kebak arus listrik.2. Ora ana kabel lan ora ana baterei sing bisa diganti utawa diisi ulang.Konstruksi plastik sing padhet bisa tahan udan, salju, es lan angin pirang-pirang taun.3. Instalasi gampang;mung njupuk metu saka kothak lan kelet menyang lemah.4. Padha nyerep energi srengenge ing da...

  • 265 Led Kanthi Sensor Gerak 3 Kepala Waterproof Outdoor Sorotan Solar Lampu Tembok Banjir

    265 Led Kanthi Sensor Gerak 3 Kepala Waterproof Ou...

    Katrangan * Solar Powered & Energy Saving - Lampu ruangan solar dilengkapi 256 manik-manik LED super padhang, ngasilake output padhang dhuwur nganti 2500lm 6500K lan boros panas sing apik.Kanthi sampurna madhangi plataran, garasi, kolam renang. Lampu solar ruangan dilengkapi baterei lithium-ion sing bisa diisi ulang 2200mAh, luwih cerah lan luwih dawa tinimbang lampu solar sing diwenehake dening merek liyane, didhukung dening panel surya efisiensi tinggi polysilicon, isih bisa diisi daya. udan opo menang...

  • LED Waterproof Aluminium Solar Dikubur Lampu Kanggo Deck

    Lampu Dikubur Solar LED Waterproof Aluminium Kanggo ...

    Katrangan * Lampu Dek Aluminium Waterproof LED YC-LG010 minangka cara sing cerdas lan ramah lingkungan kanggo madhangi ruangan ruangan.Didhukung dening energi surya lan ora mbutuhake kabel utawa listrik kanggo operate, lampu lemah solar iki minangka solusi lampu sing trep lan larang regane.Dibangun saka stainless steel lan aluminium, lampu kuat iki dibangun kanggo awet.* Lampu inground solar iki nduweni panel surya silikon monocrystalline 6v/97ma sing cepet lan efisien ngisi daya ...

  • Outdoor Waterproof Lan Aman Solar Deck Lampu Kanggo Taman Ground Path

    Outdoor Waterproof lan Aman Solar Deck Lampu Kanggo ...

    Katrangan * lampu solar ruangan Kanthi sensor cahya sensitif sing dibangun ing, lampu solar dek kanthi otomatis urip ing peteng lan mati ing cahya padhang.Padhange nganti 40lm.Mangga pesthekake kanggo AKTIFake saklar lampu trotoar lan nyuwek film ing panel surya sadurunge digunakake.Banjur pasang lampu ruangan ing papan sing bisa kena sinar srengenge maksimal nalika awan.* kelip-kelip lan ganti kanggo nggawe pekarangan, kebon, dalan, dalan, pekarangan, teras lan ...

  • Kaca Solar Pendant Light Waterproof Solar Outdoor Wall Light

    Kaca Solar Pendant Light Waterproof Solar Outd...

    Detail Produk stainless steel outdoor solar wall lantern solar lantern outdoor hanging lanterns * Black Stainless steel Body- Anti-Rust & UV Protection Rampung tetep apik gayane looking for taun.Badan baja tahan karat, Pancing Stainless Steel, Kaca Bening, sing efektif nyegah lantern ruangan saka karat utawa karat.Bahan sing dipercaya njamin lampu bisa digunakake nganti pirang-pirang taun.* Otomatis ON / OFF: Lantern dipateni ing wayah awan lan kanthi otomatis diuripake nalika srengenge srengenge kanggo cahya wengi ...

Rekomendasi Produk

AC DC Solar Powered Rechargeable Electric Table Fan Kanthi Panel lan Baterei Kanggo Ngarep 12 Inch

AC DC Solar Powered Meja Listrik Isi Ulang...

Lampu Banjir Tenaga Surya Luar Ruangan Reflektor Tahan Air Solar 20w 100w 200w 300w 1000w LED Lampu Sorot Solar Powered Kanthi Remote Control

Lampu Banjir Solar Outdoor Waterproof Reflektor...

Lampu Langit-langit Surya Dalam Ruangan 100w 200w 300w 500w 800w Lampu Surya Dalam Ruangan Rumah Rumah dengan Remote Control

Lampu Langit-langit Surya Dalam Ruangan 100w 200w 300w 500w...

Solar Waterproof Illuminated Led Alamat Tandha Kanthi totoan

Solar Waterproof Illuminated Led Alamat Tandha W ...

Katrangan * Pengunjung bakal gampang ndeleng alamat sampeyan Kanthi bantuan plakat alamat solar, pengunjung bakal gampang ndeleng alamat sampeyan awan lan wengi saka dalan, lan uga minangka tambahan sing apik ing ngarep omah lan pekarangan sampeyan, sing bisa ditrapake kanthi akeh ing kahanan darurat, pangiriman express etc. * 2 Mode cahya Tandha nomer house solar wis 2 mode cahya: putih anget lan kelangan putih, Sampeyan bisa ngalih werna cahya sing disenengi kanthi mencet tombol konco panel solar.Th...

Firefly Lampu Outdoor Waterproof Solar Taman Lampu Kanggo Yard Patio Path Dekorasi

Lampu Firefly Outdoor Taman Solar Waterproof ...

Katrangan * UPGRADE TWO GLOW MODES: Lampu kunang-kunang solar anyar kita wis dianyari karo rong mode cemlorot, ajeg lan kedhip / sumunar.Lampu taman surya iki kalebu 10 bungkus lan 8 LED / bungkus putih anget.Mode kelip-kelip anyar sing dianyari ndadekake Firefly Light nari ing peteng lan goyang ing angin kaya sing nyata.* GAMPANG DIGUNAKAN: Lampu mabur geni gampang digunakake, ora ana kabel utawa colokan sing dibutuhake, mung nandur lampu solar ing kebon sampeyan, didhukung dening panel surya (nggunakake tenaga surya kanggo menehi daya ...

6Pack Solar Pathway Lights Outdoor Dekorasi kanggo Walkway Trotoar Driveway

6 Paket Lampu Jalur Surya Luar Ruangan Dekoratif f...

Katrangan 1. Gunakake minangka hiasan Ramadhan, peparingé gardening, lampu wit, lampu payung Patio, lampu reresik artistik, dekorasi teras ngarep lan mburi, utawa minangka lampu meja ruangan, utawa mung pasang stake ing lantern lan sijine ing pekarangan.Anget saka cahya bakal nggawe bayangan sing nggumunake ing tembok utawa meja lan nggawa warna menyang teras sampeyan.2. Hemat energi - Lampu solar taman ruangan iki nganggo tenaga surya, sing trep lan ngirit biaya energi.Exp...

Solar Sandstone Outdoor Decorative Integrated LED Landskap Lampu Jalan

Solar Sandstone Outdoor Dekoratif L...

Description * Ngenalke Solar Sandstone Outdoor Decor All-in-One LED Landscape Street Light, solusi sampurna kanggo kabeh kabutuhan cahya ruangan.Lampu jalan lanskap hiasan ruangan sing inovatif iki nganggo tenaga surya, dadi pilihan sing ramah lingkungan kanggo omah sampeyan.Panel surya 2V 40mA njamin kapasitas baterei AA / 1.2V / 200MAH diisi kanthi optimal, nyedhiyakake nganti 8-10 jam cahya padhang sawise 4-6 jam ngisi daya.* Lampu ruangan iki cepet lan gampang ...

10 Pack Solar Pathway Lampu Dekorasi ruangan kanggo Walkway Sidewalk Driveway

10 Pack Lampu Jalur Surya Luar Ruangan Dekoratif...

PAWARTA

  • Apa lampu pos solar worth iku?

    Nalika nerangake madhangi ruangan ruangan sampeyan, lampu pos surya minangka pilihan sing cerdas lan ramah lingkungan.Solusi lampu inovatif iki nggunakake kekuwatan srengenge kanggo nyedhiyakake cahya sing dipercaya lan efisien nalika uga nambah sentuhan gaya ing dekorasi ruangan sampeyan.Nanging apa lampu pos solar wort ...

  • Cara Ngoptimalake Lampu Surya Ing njero ruangan

    Ing taun-taun pungkasan, lampu solar Indoor wis dadi populer ora mung amarga ramah lingkungan, nanging uga amarga versatility.Nalika akeh wong mikir yen lampu solar mung cocok kanggo panggunaan ruangan, bisa uga dadi tambahan sing apik kanggo ruangan njero ruangan.aku...

  • Padhangake Ruang Sampeyan Kanthi Lampu Langit-langit Solar - Campuran Gaya lan Fungsi sing Sampurna

    Ningbo Yuancheng Plastic Co., Ltd. minangka pabrik OEM profesional, nyedhiyakake solusi sing sampurna kanggo madhangi ruangan njero ruangan lan ruangan kanthi lampu langit-langit solar.Kanthi luwih saka 10 taun pengalaman ing industri manufaktur, perusahaan iki minangka conto kualitas lan keunggulan.Produk mereka...